TU/e

// Opening Academisch Jaar 2017-2018 //

De opening van het academisch jaar markeert officieel de start van het nieuwe collegejaar van de Technische Universiteit Eindhoven. In 2017 vindt de openingsceremonie plaats op maandag 4 september om 16.00u in het Auditorium van de TU/e.

TU/e

// Open dagen 20 & 21 oktober 2017 //

Zit je in 4-, 5-, of 6-vwo en heb je interesse in een bacheloropleiding aan de TU/e? Bezoek dan een open dag. Maak alvast een TU/e account aan zodat wij je kunnen laten weten wanneer je je aan kan melden voor een open dag of voor andere voor jou interessante voorlichtingsactiviteiten.

TU/e

Jij maakt dromen waar

Technisch onderzoek doen is meer dan alleen in een lab staan. Je moet vooral samenwerken, creatief denken, kritisch zijn en doorzetten. Met de drang om grenzen te verleggen, omdat dingen altijd mooier, sneller, beter, menselijker en duurzamer kunnen.

Brochures

Wil je graag een brochure lezen van een opleiding waarin je geïnteresseerd bent? Laat dan je gegevens achter en selecteer de opleidingsbrochure(s) die je graag wil lezen. Je ontvangt dan een email met de door jou gekozen brochures

Virtual Visit

Verken de campus in een indrukwekkende en interactieve 360​​° omgeving. Onze gids Adelya begeleidt je persoonlijk tijdens je virtuele wandeling over de campus van de TU/e.