Profielwinkel

Ben je een vwo-leerling en werk je aan een profielwerkstuk over een technisch of maatschappelijk-technisch onderwerp? Heb je hulp nodig, dan ben je bij de Profielwinkel van de Technische Universiteit Eindhoven aan het juiste adres. Wij kunnen je ondersteunen bij het praktische gedeelte van je profielwerkstuk wanneer jouw school daar de materialen niet voor in handen heeft. Het is wel belangrijk dat je eerst zelf goed nadenkt over de vraag: wat wil ik precies onderzoeken? Als je dit weet, bekijken we graag of we je hierbij kunnen helpen.

De Profielwinkel kan je op de volgende manieren met je profielwerkstuk ondersteunen:

  • Kun je een experiment niet op school uitvoeren, dan bestaat er op de TU/e misschien wel de mogelijkheid om dit te doen.
  • Als je vragen hebt waar je zelf niet uit komt, dan kunnen we deskundige hulp inschakelen.
  • Ook kunnen we je helpen bij het verzamelen van literatuur.

Via de bovenstaande links kun je meer lezen over deze mogelijkheden en over aanmelding voor hulp van de Profielwinkel.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via puc@tue.nl.

De Profielwinkel kan je ook op weg helpen bij het opzetten van je profielwerkstuk. Op deze website kun je meer inhoudelijke informatie vinden over de aanpak van je profielwerkstuk. Hier hebben we  beschreven wat de beste manier is om je profielwerkstuk uit te voeren. Ook hebben we een aantal ideeën en onderwerpen per vakgebied op een rijtje gezet. Laat je hierdoor inspireren bij het bedenken van het praktische onderdeel van jouw profielwerkstuk.

Huisregels
Om een prettige samenwerking te creëren en te behouden hanteert de TU/e een aantal huisregels. Lees de huisregels voor je een aanvraag indient.