PDEng

// PDEng/PhD webinar 21 november //

Ben je (bijna) klaar met je master, maar nog niet uitgeleerd? Ontdek onze PDEng en PhD programma’s tijdens een gratis webinar.

PDEng

Ben jij een afgestudeerde young professional of ben je op dit moment een master op een technische universiteit aan het afronden? Dan zijn de tweejarige post-master PDEng (technologische ontwerpers) opleidingen van de TU/e misschien wel wat voor jou!

Graduate programs

Een graduate program binnen de TU/e Graduate School bevat één of meerdere masteropleidingen, met daarna mogelijkheden om binnen datzelfde domein een technologische ontwerpersopleiding (PDEng) of promotietraject (PhD) te doen.

PDEng

Brochures

Wil je graag een brochure lezen van een opleiding waarin je geïnteresseerd bent? Laat dan je gegevens achter en selecteer de opleidingsbrochure(s) die je graag wil lezen. Je ontvangt dan een email met de door jou gekozen brochures.

4TU.School for Technological Design, Stan Ackermans Institute

De PDEng worden verzorgd onder de vlag van 4TU.School for Technological Design, Stan Ackermans Institute. Het instituut is een initiatief van de vier technische universiteiten in Nederland.